dark-moon-1

Natalna karta - izrada natalne karte i tumačenje

Kada se pomene astrologija ili horoskop, natalna karta je jedna od prvih asocijacija. Zaista, astro natalna karta je naša lična karta horoskopa – ona predstavlja zapis o tačnom položaju planeta u vreme i na mestu našeg rođenja. Računanje i gledanje natalne karte online je ono što možete sami, ali tumačenje natalne karte može adekvatno izvesti samo astrolog sa dugogodišnjim iskustvom. Zakažite profesionalno gledanje, tumačenje i izrađivanje natalne karte i otkrijte šta položaj zvezda i planeta u trenutku vašeg rođenja govore o vašoj ličnosti i vašim potencijalima.

Lična i uporedna natalna karta online - kako se radi izrađivanje natalne karte?

Izrada natalne karte vrši se uz pomoć svega par osnovnih informacija – tačnog mesta, datuma i satnice rođenja. Danas možete pogledati lični natalni horoskop online, gde algoritam automatski izračunava tačan položaj planeta i zvezda u momentu kada ste rođeni. Ukoliko vas interesuje uporedna natalna karta, biće vam potrebne informacije dve osobe čiji potencijal za odnos želite da ispitate.

Tumačenje natalne karte - kako se gleda natalni horoskop?

Prvi korak tumačenja ličnog horoskopa jeste natalna karta, odnosno njena izrada. Nakon toga, biće potrebno da gledanje natalne karte izvrši profesionalni astrolog koji će protumačiti vaš lični natalni horoskop i objasniti vam pozicije, aspekte planeta i njihovo značenje. Putem ovog tumačenja možete uvideti, možda još uvek, neotkrivene aspekte vaše ličnosti i shvatiti njene prave potencijale. Ukoliko vas interesuju osnovne informacije, kao što su vaš znak i podznak natalna karta će vam biti odlična polazišna osnova. Na osnovu vaše natalne karte, vrši se određivanje podznaka, uporedni horoskop odnosno sinastrija, odnosno ljubavna natalna karta.

Online natalna karta cena - koliko košta izrada i tumačenje natala?

Natalna karta je nepromenljiva tokom života, što znači da ćete za njenu izradu morati da samo jednom izdvojite novac. Ipak, ona će biti osnov svake naredne astro usluge – uporednog i ljubavnog horoskopa i drugo. Zbog toga, kada se radi natalna karta cena ne treba da bude presudan faktor, a budući da je nepromenljiva tokom života, ne zahteva prevelika ulaganja. Astrologis nagrađuje svakog klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa nasim astrologom – ukoliko želite da darujete amuletom supružnika, prijatelja ili voljenu osobu, dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD.

Pozovi astrologa

Naši astrolozi

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe