dark-moon-1

Astro savetnik i usluge astro savetovanja

Astro savetnik tu je da ponudi odgovore u vezi vaših svakodnevnih nedoumica u skladu sa trenutnim stanjem na nebu. Naši astrolozi tumače trenutni položaj planeta, a u zavisnosti od toga vas savetuju i predlažu idealne periode za akciju, nove poduhvate, ali i strpljenje i odlaganje odluka. Pored toga, naši astrolozi za vas izrađuju ličnu natalnu kartu i pomažu da bolje razumete određene aspekte svoje ličnosti, ali i vašu životnu misiju na Zemlji. Astrologis okupio je tim koji sačinjavaju provereni astrolozi sa dugogodišnjim iskustvom i iskrenom željom da vam posvete vreme i odgonetnu tajne zapisane u zvezdama.

Ko su najbolji astrolozi i kako ih prepoznati?

Tim Astrologista čine provereni astrolozi – astrolozi sa višegodišnjim iskustvom, dokazanim kompetencijama i znanjem. Ipak, važno je napomenuti da je vrlo važan kriterijum za odabir astrologa i vaš lični utisak – najbolji astrolog je onaj koji vam pre svega energetski odgovara i uliva poverenje. Konekcija između astrologa i klijenta je važna za uspešan odnos, zbog toga, astrolog koga vi smatrate najboljim, neće nužno biti dovoljno dobar nekom drugom i obrnuto. Astrologija je upravo takva praksa koja počiva na filozofiji vrednovanja individualnih različitosti i unikatnih odnosa, zbog toga će najbolji astrolog za vas biti upravo onaj sa kojim uspostavite vrednu konekciju.

Astrolog cena - koliko košta astro savetovanje?

Za mnoge ljude, u odluci da se kontaktira astrolog, cena može imati važnu ulogu. Budući da smo već objasnili koliko cenimo kvalitetan odnos astrologa i klijenta, te da je najbolji astrolog individualna procena – kada se u Astrologistu bira online astrolog cena će biti određena isključivo prema vremenu koje ste proveli zajedno.

Astrolog kontakt telefoni - kako stupiti u kontakt sa astro savetnikom?

Pored cene, za mnoge, postoji još jedna prepreka da se odluče za usluge koje nudi astrolog – kontakt. Zbog toga smo maksimalno olakšali proces – naši online astrolozi telefonom odgovaraju na sve vaše nedoumice. Pozivom na broj telefona željenog astro savetnika, momentalno ćete dobiti odgovore na pitanja koja ste oduvek želeli da postavite astrologu. Astrologis nagrađuje svakog klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa nasim astrologom. Ukoliko želite da darujete amuletom supružnika, prijatelja ili voljenu osobu, dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD.

Pozovi astrologa

Naši astrolozi

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe