Vodolija

Vodolija Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop vodolije za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Srećan april, Vodolije. Kada Venera, uđe u Ribe  5. aprila, uronite u svoje nesvesno. Ovaj tranzit od vas traži da meditirate da biste se podsetili da ste savršeni baš takvi kakvi jeste. Vaša pažnja se okreće vašem profesionalnom životu kada brbljivi Merkur 10. aprila, uđe u Bika, pomažući da vaš društveni status naglo poraste. Kao buntovnik zodijaka, skloni ste da idete protiv svih.

 

Možda niste najbolji u primanju naređenja, ali vi ste taj koji dolazi sa najboljim idejama na poslu ili u aktivističkom radu. Ponovo se osećate senzualno kada Mars, uđe u Ribe 14. aprila. 16. aprila je pun mesec u divnim Vagama, koji vam donosi veliko zadovoljstvo. Ova lunacija vas takođe ostavlja kreativnim i možda ćete se osećati inspirisanim da započnete novi umetnički projekat. Sezona Bika počinje 19. aprila.  Postoje profesionalne obaveze, pozivi za žurke i nove veze na društvenim mrežama.

 

Kada  Merkur uđe u Blizance 29. aprila, izražavate filozofske stvari. Hvala boginji za sve te pozive na zabavu. Tog istog datuma, 29. aprila, Pluton,  ide retrogradno na pet meseci u Jarcu, donoseći vam novac. Ali, naravno, možda neće doći do brzog priliva gotovine preko noći, Retrogradnost Plutona je sporo sagorevanje koje se dešava svake godine, ali vas dovodi kroz transformaciju, 30. april, donosi taman mlad mesec i dramatično pomračenje Sunca u Biku, što izaziva potrese u vašem društvenom životu.

 

Do sada ste ovog meseca iskoristili svoj unutrašnji društveni duh i kao rezultat stekli nove prijatelje i vredne veze. Ali pomračenja donose više drame nego rijaliti TV. Verovatno ste ionako umorni od tolikog druženja, pa se opustite tokom ovog pomračenja. Vidimo se sledećeg meseca!

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe