Vaga

Vaga Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop vage za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Srećan april, Vage! Vaša vladarksa Venera, ulazi u Ribe 5. aprila, promovišući transformaciju u vašim odnosima. Srećom, ovaj tranzit vam pomaže da rešite sve nesuglasice sa partnerom. Ali čak i sa boginjom Venerom na vašoj strani, navigacija na sastancima je stresna. Kada Merkur uđe u Bika, 10. aprila, spremni ste da saopštite svoje potrebe u vezi sa zdravljem.

 

Konkretno, subota, 16. april, je magična noć za ljubav i strasts. Donosi pun mesec u vaš znak privlačeći svu pažnju na vas. Puni meseci su iskonska vremena koja otkrivaju svačiju životinjsku stranu. Zdravo kanališite ovu energiju kroz vođenje ljubavi sa partnerom ili priuštite sebi kupku i noć opuštanja. Sezona Bikova počinje u utorak, 19. aprila. Niko ne voli da ide kod lekara, ali narednih nekoliko nedelja traži od vas da se fokusirate na svoje zdravlje. U petak, 29. aprila,  Merkur ulazi  Blizance, pomažući vam da saopštite svoje potrebe. Uz vašu ljubav i seksualni život pod kontrolom, zvezde kreću ka vašoj karijeri. Pluton, planeta smrti, ponovnog rođenja i transformacije, ide retrogradno pet meseci u ambicioznom Jarcu, počevši od petka, 29. aprila. Ovo utiče na vaš društveni status, pa očekujte da ćete biti poznatiji kada Pluton krene direktno.

 

Odbijte ponude za posao koje vas samo opterećuju, jer vam mogu odvratiti pažnju od vaših pravih snova. April se završava dramatično. U subotu, 30. aprila, u Biku je mlad mesec i pomračenje Sunca. Ovaj tranzit vraća vaše zdravlje u fokus, a pomračenja su poznata po tome što izazivaju nevolje. Imajući to u vidu, Mladi meseci označavaju nove početke i  tako da ćete možda konačno pronaći odgovarajući raspored spavanja, lekove ili terapeuta za vas. Samo uživajte u skromnom vikendu da biste održali nivo stresa i izbegli bilo kakvu dramu pomračenja.

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe