Strelac

Strelac Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop strelca za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Srećan april, Strelče. Vaša harizma će vam dobro doći kada Venera, boginja ljubavi, novca i lepote, uđe u Ribe u utorak, 5. aprila, donoseći promenu u vaš društveni život. Ove promene u društvenom životu mogu uključivati upoznavanje novog ljubavnika ili ponovno uspostavljanje dugoročne veze. Jer kada  Merkur uđe u Bika 10. aprila, pripremite se za velike promene u načinu na koji govorite. U četvrtak, 14. aprila, planeta  Mars ulazi u  Ribe.

 

Ovaj tranzit uzdiže vašu slavu dok osvetljava vašu 10. kuću društvenog statusa. Uskoro ćete biti zauzeti i svideće vam se. Vaša profesionalna reputacija i društveni kalendar rastu.Subota, 16. april, donosi moćan pun mesec u Vagi, donoseći lepe finansijske vesti. Sunce ulazi u Bika19. aprila, otpočinje sezonu Bika. Tokom ovog perioda očekujte transformaciju. Kakva god nova romantična iskustva u kojima ste uživali, od prvog sastanka do otvaranja veze, nastaviće da cvetaju. Iako će atmosfera i dalje biti radosna, očekujte velike razgovore koji će vam poboljšati ljubavni život i približiti vas partnerima ili simpatijama kada  Merkur uđe u Blizance 29. aprila. Na isti datum, u petak, 29. aprila, Pluton, ide retrogradno na pet meseci u Jarcu, pomažući vam da ponovo procenite svoje trenutno stanje i napravite planove za budućnost.

 

Konačno, tu je mlad mesec i pomračenje Sunca u Biku 30. aprila. Ovo osvetljava sektor transformacije vašeg grafikona. Kao rezultat toga, nemojte se iznenaditi ako za to vreme dobijete neočekivane vesti. Budite fokusirani ovog meseca i moći ćete da se nosite sa svime!

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe