Škorpija

Škorpija Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop škorpije za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Dobrodošli u april. Ovog meseca, vaš optimizam se nastavlja. Venera, boginja ljubavi, ulazi u Ribe  5. aprila, pomažući vam da ponovo razmislite o svom kreativnom procesu. Ono što je jasno je da će se vaša perspektiva promeniti, bilo da konačno razumete prednosti hobija za mentalno zdravlje ili doživite profitabilan napredak.

 

Kada brbljivi Merkur uđe u Bika 10. aprila, očekujte da ćete konačno pričati govorom ljubavi kroz vaše romantične veze. Zatim, kada jedna od vaših vladajućih planeta, borbeni Mars, uđe u Ribe 14. aprila, možda ćete se sukobiti sa drugima u vezi sa politikom ili filozofskim mišljenjima. Pun Mesec u Vagi 16. aprila, manifestuje novac, drage Škorpije. Naporno ste radili poslednjih nekoliko meseci i verovatno ste ponekad želeli da odustanete. Zvezde kažu da ovaj moćni pun mesec ima epski potencijal za vaš novčanik. Ali kada sunce uđe u Bika  19. aprila, jedino o čemu razmišljate je vaš partner. Očekujte nezaboravne sastanke, bilo sa nekim potpuno novim ili sa dugogodišnjim partnerom. U petak, 29. aprila, 

 

Merkur ulazi u Blizance, pomažući vam da razgovarate o svom zdravlju, uključujući i svaki stres koji vas opterećuje. Ovo bi moglo biti da kažete svom šefu da vam je potreban odmor. Vaša druga vladajuća planeta, Pluton (zapamtite, prva je Mars), planeta smrti, ponovnog rađanja i transformacije, ide retrogradno pet meseci u Jarcu, počevši od petka, 29. aprila. Trebalo bi da vidite značajne promene u vezi sa prijateljima i unutar vašeg društvenog života.  Plovite morima divljeg meseca!

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe