Ribe

Ribe Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop riba za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Srećan april, lepe Ribe. Kada  Merkur uđe u Bika u nedelju, 10. aprila, zabavljate se sa prijateljima. Bogatstvo nije samo novac, Ribe, i vi to znate. Mars se pridružuje  Veneri u vašem znaku, 14. aprila. Mars i Venera se dopunjuju. Ako je Mars sirova seksualna energija i profesionalna moć kretanja, Venera je slatki čin ljubavi i uživanja u poklonima od ljubavnika.

 

Kada obe ove planete uđu u vaš znak, očekujte pred vama zabavne nedelje ispunjene zadovovoljstvima. Pun Mesec u Vagi 16. aprila dovodi vaše zdravlje u centar pažnje. To ne znači da ćete biti ozbiljno povređeni, ali ćete se možda osećati pod stresom više nego inače. Sezona Bikova počinje u utorak, 19. aprila, nastavljajući vašu temu ili prijateljstvo. Sledećih nekoliko nedelja je ispunjeno stvaranjem divnih uspomena. Živimo u teškim vremenima, i kao osetljiv vodeni znak, vi to duboko osećate, Ribe.

 

Kada brbljivi Merkur uđe u svoj matični znak Blizance u petak, 29. aprila, dobijate pozitivnu pažnju na poslu. A ono što je najbolje u vezi ovoga je da je sve to zbog vas. Na isti datum, petak, 29. aprila, Pluton, planeta smrti, ponovnog rođenja i transformacije, ide retrogradno na pet meseci u Jarcu, pomažući vam u komunikaciji. Koliko god se trudili ili voljeli nekoga, niko neće primetiti ako ne pričate o tome. Kada  Pluton završi retrogradnost, osećaćete se sigurnije. Pošto vam svet donosi mnogo novih promena, budite fokusirani kako biste se uhvatiti u koštac!

 
 
 
 
 

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe