Rak

Rak Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop raka za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Dobrodošli u april, dragi Rakovi. Krajem marta ste pronašli mir u svojim romantičnim vezama kroz moć komunikacije. Te srećne vibracije nastavljaju da teku kada Venera uđe u vodeni znak Ribe u utorak, 5. aprila. Kao rezultat toga, možete očekivati puno pažnje u svom ljubavnom i seksualnom životu. Ne samo da ćete lako izraziti svoja osećanja, već i vaš partner ili simpatija.Ova tema se nastavlja kada Merkur, uđe u Bika u nedelju, 10. aprila, pomažući vam u komunikaciji.

 

Dok vam ovaj tranzit omogućava nesmetanu plovidbu u vašem ljubavnom životu, pomaže vam da se zauzmete za sebe i svoje pravo na brigu o sebi u svim oblastima života.  Kada u četvrtak, 14. aprila, Mars uđe u kreativne Ribe, pripremite se za eksplozije u spavaćoj sobi. Nema boljeg momenta da isprobate tu prevrtljivost ili fantaziju koju ste držali za sebe. Svetao pun mesec u Vagi u subotu, 16. aprila, podstiče unosne profesionalne prilike. Puni meseci su vreme kulminacije, pa ako ste naporno radili na kreativnom projektu ili radnoj prilici, očekujte da ćete ga završiti otprilike u ovo vreme. Sezona Bika počinje u utorak, 19. aprila.

 

Za vas,  narednih nekoliko nedelja je samo završetak važnih razgovora. Bilo da to završavate romantične razgovore od ranije u mesecu ili zaključujete dogovor o gore pomenutoj profesionalnoj mogućnosti. Petak, 29. april, biće posebno važan za poslovne sastanke, jer brbljivi Merkur ulazi u Blizance, osvetljavajući deo vašeg grafikona koji vlada novcem i imovinom. Pluton, gospodar podzemnog sveta i planeta transformacije, ide retrogradno na pet meseci u vrednom Jarcu počevši od petka, 29. aprila. Tokom ove retrogradnosti, vaš ljubavni život će pretrpeti značajne promene. Zvezde imaju na umu vaš najbolji interes.

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe