ovan

Ovan Mesečni Horoskop

Pročitajte ovan mesečni horoskop za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Srećan rodjendan Ovnovi! Ovo je jedan od najvažnijih perioda u godini za vas da započnete nove akcije i putovanja, jer je to snimak onoga što će vaša godina sadržavati. Napravite listu onoga što želite da postignete u narednoj godini.  Mlad Mesec 1. aprila u vašem znaku otvoriće vam vrata u svakom pogledu. Iskoristite dan!

 

Jupiter, planeta čuda, sada lebdi kroz vaš sektor privatnosti, ostajući ovde tokom većeg dela 2022. Ovo će vas podstaći da izlečite sve traume ili ožiljke, kao i da povećate svoju refleksivnu prirodu u vezi sa prošlošću.  Vaša intuicija i psihičke sposobnosti će se povećati u ovom trenutku, pa se fokusirajte na svoje snove. Sledeće, do sredine 2023. godine, Saturn će vam pomoći da svoje nade i snove usmerite u praktičnije izbore. Venera dodaje začin vašoj rutini dok osvetljava društveni život do 5.04! U narednim nedeljama ćete imati kontakta sa mnogim prijateljima i verovatno ćete prisustvovati mnogim magičnim događajima. Upoznavanje na mreži ili pronalaženje partnera  su posebno dobri i za samce.

 

Mars se ovom društvenom sektoru pridružuje do 14.04!  Koristite ovo gorivo za umrežavanje i otkrićete da su i lične i profesionalne pobede odmah iza ugla. Pun mesec u  partnerskom sektoru će se manifestovati 16.04. Ovo bi moglo da izazove diskusiju o veridbi ili braku za vas ili odluku da se uselite. Pomračenje Sunca stiže 30.04 i moglo bi da donese iznenadnu ponudu za posao, povišicu, veliki deo novca. Dobrodošli u više blagostanja.

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe