Lav

Lav Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop lava za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Dobrodošli u april! Prošlog meseca ste se fokusirali na svoje mentalno zdravlje i brigu o sebi. Ova tema se nastavlja početkom aprila. Prvi značajniji tranzit u mesecu dešava se u utorak, 5. aprila, kada Venera, ulazi u Ribe. Vaš posao je da nastavite da se odmarate i opuštate jer je vaše zdravlje u fokusu tokom ovog vremena.

 

U nedelju, 10. aprila,  Merkur ulazi u Bika, podstičući zdravu komunikaciju u kući. Srećom, ovo bi trebalo da vam pomogne da rešite sve nesuglasice. Možda ćete se čak osećati ohrabrenim da obavite prolećno čišćenje ili preuređenje kako biste proslavili predstojeće toplije mesece. Jedan od vaših glavnih ciljeva za april je da vaše stanište učinite mestom koje vam donosi radost. Kada Mars uđe u Ribe, 14. aprila, vaše zdravlje nastavlja da bude tema ovog meseca. Ne brinite ovo ne znači da ćete se razboleti. Ako ste umorni, nemojte se forsirati. Pustite, naspavajte se.

 

Subota, 16. april, donosi svetao pun mesec u Vagi. Lavovi posebno moraju da se čuvaju svađa unutar grupe prijatelja. Iako je april prilično skroman za vas, ako imate bilo kakve nedovršene razgovore, očekujte da ćete ih rešiti u petak, 29. aprila, Merkur će biti u  Blizancima. Na ovaj datum, Pluton, ide retrogradno na pet meseci u Jarcu. Kao rezultat toga, možda ćete se osećati spremnim da počnete da izlazite sa novim partnerom. April se završava intenzivno sa pomračenjem Sunca u tvrdoglavom Biku u subotu, 30. aprila. Učinite sve što možete da održite mir kod kuće tokom ovog perioda, čak i ako to znači da izađete iz kuće. Zabavite se i čuvajte se.

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe