Jarac

Jarac Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop jarca za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Srećan april, Jaraćevi!  Venera ulazi u Ribe 5. aprila, pomažući vam da se ponovo povežete sa prijateljima. Merkur ulazi u Bika 10. aprila, pomažući vam da podelite neke duboke misli. Mars ulazi u Ribe u četvrtak, 14. aprila. Zahvaljujući besnoj energiji Marsa, moglo bi doći do drame. Dakle, ako se posvađate, obavezno se izvinite, a ako spavate sa prijateljem, tretirajte ih s poštovanjem.

 

Subota, 16. april, donosi sjajan pun mesec u znaku Vage, osvetljavajući dom i porodični sektor vašeg grafikona. Vi ste znak koji uživa u rutini. Ako su kod kuće loše vibracije, bićete loše raspoloženi. Ali zapamtite, stvaranje srećnog doma nije odgovornost samo vašeg partnera.Sezona Bika počinje 19. aprila. Uživate u kasnim noćnim razgovorima o smislu života sa prijateljima, debatovanju o politici sa svojim partnerom ili pridruživanju diskusionoj grupi. Kada Merkur, 29. aprila udje u Blizance, iznenadni razgovori mogu se pokrenuti o vašem seksualnom životu.  Saslušajte sve i odvojite malo vremena za samorefleksiju. Onda, kada budete spremni, porazgovarajte o tome.

 

Na isti datum, u petak, 29. aprila, Pluton, ide retrogradno na pet meseci u vašem znaku, Jarcu. Tokom ovog vremena, pogodite šta: Vaš fokus ste vi. April se završava tamnim mladim mesecom i dramatičnim pomračenjem Sunca u Biku u subotu, 30. aprila. Vraćajući se na teme za početak ovog meseca, ovaj tranzit traži od vas da priznate ono što osećate. A ako to ne učinite, pomračenja imaju način da stvore promene za vas. Zato pričajte o svojim emocijama i snovima, Jarčevi.

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe