Devica

Devica Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop device za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Srećan april, Device! Kada Venera uđe u  Ribe, 5. aprila, stiže vam više ljubavnih životnih blagoslova. Kao rezultat toga, kada Merkur uđe u Bika 10. aprila, imate novi pogled na ljubav. Zaslužujete da budete voljeni upravo zbog onoga što jeste. Mars će biti u  Ribama 14. aprila, možda ćete doživeti malu dramu u vašim romansama. Trebalo bi da rešite ove probleme kroz komunikaciju, pa čak i vrući seks. Na kraju krajeva, spavaća soba može delovati kao terapeutska kancelarija .

 

Pun mesec u Vagi, 16. aprila, obasjava nebo i skreće vašu pažnju na profesionalna pitanja. Ovo je odličan trenutak da čujete o ponudi posla ili povišici. Kada vaša vladajuća planeta,Merkur, uđe u Blizance u petak, 29. aprila, vaša pažnja se okreće vašem domu. Zato razgovarajte o svim neslaganjima.Takođe, u petak, 29. aprila, Pluton, ide retrogradno na pet meseci u Jarcu. Tokom ovih meseci očekujte promenu u vašim filozofskim pogledima.

 

Konačno, april se završava sa praskom zahvaljujući mladom mesecu i pomračenju Sunca u Biku u subotu, 30. aprila. Ovo naglašava vašu 5. kuću zadovoljstva, usmeravajući vašu pažnju na seks i kreativne strasti. Koliko god uzbudljivi orgazami i umetnost zvučali, ne zaboravite da su pomračenja kosmički džokeri. Oni mogu doneti dramu i nagle promene.

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe