blizanci

Blizanci Mesečni Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop blizanca za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Srećan april, Blizanci! Venera, vladarka ljubavi, novca i lepote, ulazi u Ribe  5. aprila, donoseći blagoslove vašem sektoru doma i porodice. U redu je posvetiti vreme kuvanju, vođenju ljubavi ili spavanju. Društveni krugovi i nove prilike će i dalje biti tu kada završite. Vaša vladajuća planeta,  Merkur, ulazi u Bika 10. aprila. I kao rezultat toga, materijalno bogatstvo dolazi u prvi plan .

 

Možda ćete na poslu razgovarati o podeli finansija ili pregovarati o povišici. Mars, ulazi u Ribe 14. aprila. izazivajući potencijalne svađe kod kuće. Zato polako pustite neki film i napravite ugodjaj. U subotu, 16. aprila, kada je pun mesec u Vagi, bićete raspoloženi  da ostanete kod kuće. Oslonite se na ovu želju, to je  odličan način da provedete veče. Raskošna sezona Bika počinje u utorak, 19. aprila. Novac nastavlja da bude tema narednih nekoliko nedelja. Najvažnija stvar koju treba da zapamtite je da budete smireni tokom bilo kakvih pregovora.

 

Kada  Merkur, vaša vladajuća planeta, dođe kući u vaš znak u petak, 29. aprila, komunikacijske sposobnosti će biti na vrhincu a umećete i da salušate. Takođe, u petak, 29. aprila, Pluton, bog podzemlja, počinje petomesečnu retrogradnost u Jarcu. Za to vreme vaša tema je zdravlje. Budući da ste toliko zauzeti, verovatno kasnite sa redovnim pregledima. Zato posetite doktora i zubara. Nađite sebi terapeuta ako ga već nemate. Pluton je transformacija, a kada se ova retrogradnost završi, bićete  samo jači i zdraviji. Predajte se univerzumu.

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe