bik

Bik Mesečni Horoskop

Pročitajte bik mesečni horoskop za mesec april i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u periodu od narednih tridesetak dana.

Dobroćudni Jupiter će plesati kroz vaš sektor ispunjenja tokom većeg dela 2022. god, naglašavajući vaša prijateljstva i kontakte. Doživećete porast popularnosti. Svako će želeti da bude Bik u godinama koje dolaze! Ako ste slobodni, ovo je prelep trenutak za druženje i traženje srodne duše preko  mreže. Ovo je pravi blagoslov, jer Univerzum  namerava da vam donese svu lepotu koju život može da ponudi. Ciljajte visoko i sanjajte veliko.

 

Saturn, moćna planeta životnih lekcija, nastaviće da daje energiju vašem sektoru karijere do proleća 2023., donoseći ogromnu količinu napornog rada i odgovornosti u vaš profesionalni život. Bićete veoma traženi u godinama koje dolaze i na vas će se gledati kao na lidera. Moćni Mars donosi vrelinu u vaš profesionalni sektor do 14. aprila. Postaćete izuzetno zauzeti. Iako možda preuzimate više posla, ovo bi takođe mogao biti povoljan trenutak da se prijavite u konkurentsku firmu.

 

Pun Mesec u vašem sektoru produktivnosti pojavljuje se 16. aprila, što pokazuje da ćete verovatno biti veoma zauzeti u ovo vreme. Neki od vas će sada završiti veliki projekat ili će se čak prebaciti sa jednog posla na drugi. Pazite na svoje zdravlje, jer se nešto može pojaviti ako niste vodili računa o sebi. Sunce će ući u vaš horoskopski znak 19., unoseći više sjaja i uzbuđenja u vaš život. Ovo je sezona rođendana, u kojoj blistate iznad svih drugih!  Letite kao što ste oduvek nameravali.

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe