Mesečni Horoskop

Mesečni horoskop otkriva vam koje potencijale nosi novi dan. Kada je tema horoskop mesečni horoskop je jedna od omiljenijih kategorija. Baš kao što natalna karta govori o položaju planeta na nebu u trenutku kada smo rođeni, horoskop za danas otkriva nam šta položaj planeta i zvezdi u ovom trenutku znače u odnosu na određeni astrološki znak i druge aspekte.  Ukoliko imate važan sastanak na poslu, susret sa prijateljem ili partnerom, ili je danas posebno važan datum u vašem životu – saznajte kako su vam planete naklonjene danas i koje dnevni horoskop novosti donosi. 

Pročitajte mesečni horoskop za mesec mart godine

Pozovi astrologa

Za detaljnu analizu horoskopskog znaka, podznaka ili čak celokupnu natalnu kartu – vašu ličnu kartu horoskopa, kontaktirajte naše iskusne astrologe koji će vam pomoći da protumačite vaše astrološke potencijale i iskoristite ih na najbolji mogući način.
Astrologis nagradjuje svakog  klijenta sa jednim amuletom za sreću, zdravlje i opšte blagostanje prilikom poziva i konsultacije sa našim tarot majstorom. Ukoliko vam je potreban amulet za supružnika, prijatelja ili voljenu osobu dodatan amulet možete naručiti nakon razgovora sa našim astrologom po ceni od 2290,00 RSD, a on će vam biti isporučen na kućnu adresu.  

Naše usluge

Izrada uporednog i ljubavnog horoskopa
Izrada natalne karte
Izrada godišnjeg horoskopa

Naši astrolozi

Horoskop

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe